HUNDTILLBEHÖR

Här är några exempel på produkter inom hundtillbehör vi kan tillhandahålla. 

T701 - Träningshalsband

Vattentät IP67-klassat träningshalsband med upp till 600m räckvidd.

T400 - Träningshalsband

Fjärrstyrt med upp till 80m räckvidd, med sprutvätska av naturliga eteriska oljor, som inte innehåller några CFC-ingredienser. Det är en miljövänlig produkt och det är säkert för människor och djur.

B490 - Antiskallhalsband

Halsband för träning av hundar i att inte skälla. Sprayar en ofarlig gasblandning av eterisk olja vid skall. Stor behållare som kan spraya 36 gånger mellan påfyllningar.

772B - Antiskallhalsband

Tydlig LCD-display och gummibeläggning, två typer av skal och sex olika färger finns att välja mellan. Uppladdningsbart batteri och vattentätt IP76-klassat.

L2 - LED-halsband

LED-belyst halsband i olika färger och storlekar. Finns i röd, gul, grön, blå, orange, rosa, LIR2032 batteriet laddas med medföljande USB-kabel.

L4 - LED-belyst sele

LED-belyst hundsele i olika färger och storlekar. Finns i röd, gul, blå, grön, orange, rosa, vit, LIR2032 batteriet laddas med medföljande USB-kabel. Finns även beställas utan uppladdningsbart batteri och laddare.

L6 - LED-halsband

LED-belyst halsband i TPU material. Finns i olika färger och storlekar; röd, Blå, Grön, Organge, Gul, Rosa, Vit. CR2032 batteriet laddas med medföljande USB-kabel. Finns även att beställas utan uppladdningsbart batteri och laddare.

L7 - LED-halsband

Solcellsdrivet halsband tillverkat i nylonnät, plast och solpaneler. Kan även laddas via USB-kabel.

Är detta intressant? Kontakta oss för offert

Kontaktformulär

 
 
 
 
 
 

Telefon

Telefon

031-422690

Internationellt

+46 31422690